تصويب پلان مديريتي گردشگري دفاع مقدس

«پرويز پورفرخي» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر تصريح کرد: ايجاد پلان مديريتي گردشگري دفاع مقدس از طرح‌هاي اجرايي در راستاي توسعه گردشگري جنگ است که به تصويب کارگروه گردشگري استان رسيد و تصويب نهايي آن نيز انجام شد.

او ادامه داد: در اين طرح پنج استان شامل خوزستان، کرمانشاه، آذربايجان‌غربي، ايلام و بوشهر مورد توجه قرار دارند و اين پلان مديريتي با هدف توسعه گردشگري جنگ در اين استان‌ها طرح‌ريزي شده است.

«پورفرخي» تبديل گردشگر جنگ در استان را از مخاطب خاص به مخاطب عام از ديگر اهداف پلان مديريتي مذکور عنوان کرد و يادآور شد: معرفي قطب‌هاي گردشگري دفاع مقدس در خوزستان و محورهاي مواصلاتي استان نيز در اين طرح مورد توجه قرار دارد.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان خوزستان خاطرنشان کرد: پادگان دوکوهه در انديمشک، منطقه عمومي فتح‌المبين، سوسنگرد، دشت‌آزادگان، هور، طلاييه، خرمشهر و اروند محور اين قطب‌هاي گردشگري قرار دارند.

او با اشاره به تصويب کليات طرح جامع گردشگري جنگ در استان خوزستان به فعاليت‌هاي ميراث‌فرهنگي استان و ساير دستگاه‌هاي مرتبط با راهيان‌نور اشاره کرد و بروزرساني اطلاعات طرح مبتني بر نواحي اصلي و محورهاي متصل شده ميان نواحي و قطب‌هاي پشتيبان را در حيطه وظايف دستگاه‌هاي مرتبط با طرح دانست.

«پورفرخي» بازديد از جاذبه‌هاي مناطق جنگي با هدف کسب تجربه جديد و ثبت وقايع براي ارضاي نيازهاي فرهنگي، اجتماعي و معنوي، پاسداشت و انتقال ميراث گران‌بهاي دوران دفاع‌مقدس به نسل حاضر و آينده، شناخت دقيق مناطق جنگي و عملياتي و ظرفيت‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري آن در حوزه گردشگري را از اهداف طرح جامع گردشگري جنگ در اين استان برشمرد.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139006273